100% Scandinavisch Design
Bezoek onze winkel in Deventer
Bestel voor 14:00u, je bestelling wordt dezelfde werkdag verzonden
0

Belangrijk! Aangepaste verzending in December, bestel op tijdBelangrijk! Aangepaste verzending in December, bestel op tijd - klik hier voor alle informatie >

0
100% Scandinavisch Design
Bezoek onze winkel in Deventer
Bestel voor 14:00u, je bestelling wordt dezelfde werkdag verzonden

Belangrijk! Aangepaste verzending in December, bestel op tijdBelangrijk! Aangepaste verzending in December, bestel op tijd - klik hier voor alle informatie >

Studio Arhoj Dip Dish Loch Ness

Studio Arhoj Studio Arhoj Dip Dish Loch Ness
Productomschrijving

De Dip Dish Loch Ness is een klein schaaltje van keramiek. Het schaaltje heeft een brede voet, waardoor hij goed stevig staat. De dip dish kun je gebruiken voor sausjes, olijven, nootjes of bewaar er je kleingeld in of je sieraden naast je bed. De dip dish is onderdeel van de Tokyo servies serie van Studio Arhoj. Het schaaltje is 4 x 9 cm. Hij kan in de vaatwasser, maar geadviseerd wordt door Arhoj, om hem af te wassen met de hand.

 

Elk schaaltje is uniek

Het leuke is dat elk schaaltje uniek is, zelfs als hij op het eerste oog hetzelfde lijkt, want elke kommetje  wordt met de hand geglazuurd en glazuur laat zich niet altijd 100% leiden. Dit maakt deze schaaltjes dan ook zo uniek. Van elke dip dish die in de webwinkel staat is er (meestal) 1 op voorraad. Hierdoor nodigen we je uit om een leuke combinatie te maken, ton sur ton of juist een combinatie met een flink contrast. Extra leuk om je eigen selectie te maken.

Belangrijk: De foto’s zijn een indicatie van het schaaltje die je gaat ontvangen. Omdat elke kommetje uniek is, kan er t.o.v. de foto een klein verschil zitten. Wel heeft het schaaltje altijd dezelfde kleuren, maar bij wijze van is bij een groenblauw schaaltje, het ene kommetje het groen iets meer aanwezig en bij de andere het blauw, dat heeft te maken met het 'lopen' van het glazuur.  De sfeer, stijl en kleurcombi zal kloppen, maar verschil zal er wezen, ook kan het ene schaaltje een loper hebben, de andere niet. Kleuren zijn ook altijd lastig weer te geven, dit verschilt meestal al per medium (laptop, mobiel) en kunnen net iets anders zijn. Dit (de uniekheid en kleurweergave) is een gegeven en zie daarom de foto's als indicatief, waaraan geen (retour)rechten worden verleend. Je mag altijd langskomen (op afspraak) om de schaaltje in het echt te zien en je keuze te maken.

Belangrijk:  Laat het kokend water even staan ​​voordat je het in de  keramieken item giet. Direct kokend water (nog borrelend) gieten in een koel schaaltje of beker, kan het glazuur doen barsten.

NOTE: In de shop vind je een selectie schaaltjes, deze selectie maakt Studio Arhoj zelf bij het verzenden. Een specifiek kommetje of een tweede exemplaar bestellen is dan ook lastig en niet mogelijk.

 

Keramiek verzorging

Niet geglazuurde porseleinen oppervlakten, zoals de matte witte gebieden op de Sip, slurp, chug cups, dip dish en melting mugs, zijn soms gevoelig voor lichte vlekken, in tegenstelling tot geglazuurd porselein. Regelmatig wassen kan vlekken helpen verwijderen en voorkomen. Arhoj raad aan om deze items met de hand af te wassen,  maar de bekers kunnen in de vaatwasser worden geplaatst voor het verwijderen van hardnekkige vlekken.  Je kunt de beker ook in een kom met warm water doen met een beetje afwasmiddel. Zeer hardnekkige vlekken kunnen soms worden verwijderd met verdund chloor en kalkverwijderaar  (probeer eerst op een onzichtbaar plekje (onderzijde, of dit geen vreemde vlekken geeft).

Grijze lijnen op het glazuur van servies worden meestal veroorzaakt door je bestek (bv. lepel). Deze krassen kunnen geen kwaad, maar indien je ze weg wilt hebben, zijn ze licht tot helemaal te verwijderen (met baking powder, wonderspons, Cream of Tartar (Toko). Vetvlekken op mat glazuur kunnen worden verwijderd met bakpoeder en water.

 

Bekijk de volledige collectie Dip dish.

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »