100% Scandinavisch Design
Bezoek onze winkel in Deventer
Bestel voor 14:00u, je bestelling wordt dezelfde werkdag verzonden
0
0
100% Scandinavisch Design
Bezoek onze winkel in Deventer
Bestel voor 14:00u, je bestelling wordt dezelfde werkdag verzonden

Marimekko Kurre kussenhoes 50x50cm

NIEUW
Productomschrijving

Een prachtige kussenhoes van Marimekko met het Kurre (eekhoorn) dessin. De hoes is gemaakt van 21% gerecycled linnen en 79% katoen, waarvan 46% gerecycled katoen. De hoes heeft aan één zijde een ritssluiting.

De kussenhoes wordt zonder binnenkussen geleverd, maar is er indien nodig direct bij te bestellen.

 

Marimekko Kurre dessin

Het Kurre (eekhoorn) dessin bouwt voort op de bosverhalen van Aino-Maija Metsola en toont een levendige groep eekhoorns die noten verzamelen en verstoppen. Toen de ontwerper jong was, waren eekhoorns een vertrouwd gezicht in zijn tuin. Het oorspronkelijke kunstwerk werd met penseel en inkt op papier gecreëerd.

 

Marimekko kussens op de bank

Het kussenhoes is erg leuk om te combineren met andere kussens op de bank, met andere Marimekko patronen of mooie effen kussen hoezen, als je van iets rustiger houd.De kussenhoes is wasbaar op 60°C, volg verder de wasvoorschriften op, gegeven door Marimekko. Je vindt ze op het label aan de kussenhoes.

Binnenkussen

De kussenhoezen van Marimekko worden zonder binnenkussen geleverd. Er past een 50x50cm binnenkussen in. Wellicht heb je nog een 50x50cm binnenkussen in huis, mocht dit niet zo zijn, dan kun je er meteen één bestellen bij aankoop van de hoes. Het Marimekko witte binnenkussen is stevig en toch ook zacht kussen dat past in iedere 50x50 kussenhoes. De buitenzijde van het kussen is wit en gemaakt van 100% katoen en is gevuld met Polyester. Het kussen kan gewassen worden op 40°C, gebruik 1/3 minder wasmiddel dan normaal (zie wasvoorschriften op het kussen).

Bekijk de volledige Marimekko collectie.

Recent bekeken

Marimekko Marimekko Kurre kussenhoes 50x50cm
MarimekkoMarimekko Kurre kussenhoes 50x50cm

Een prachtige kussenhoes van Marim...

Een prachtige kussenhoe...

Op voorraad
€49,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »